WaterandVial

En av de aller nyeste behandlingene på stjernehimmelen heter Aquagold, og her kan du lese litt om hemmeligheten til suksessen. Du får behandlingen hos oss.

Clinic Quist tilbyr nå mye omtalte Aquagold, behandling av øvre hudlag med hårrørsfine gullnåler, for fukt, spenst og glød. Alt i løpet av minutter.

Aquagold prikkes inn i huden med en serumapplikator – som består av 20 tettsittendem 0,6 millimeter dype mikronåler, belagt med 24 karat gull.

1.jpg

Behandlingen er smertefri og tar i underkant av en halvtime. Deretter er du klar for festen, julebordet eller daten!

En av hemmelighetene til at Aquagold er blitt en hit, er kombinasjonen med Restylanes Skinbooster. Restylane er allerede hovedkjernen i Clinic Quists behandlingstilbud. Restylane kalles – ikke uten grunn – for «The Gold Standard».

Nå kan du altså få gullstandarden injisert med ekte gull. Det er ikke bare en gimmick, det er dokumentert at renheten i gullnålene blant annet forhindrer irritasjon og allergiske reaksjoner, samt at gullets beskaffenhet samhandler langt smidigere med huden enn andre metaller – etterlater færre merker og gir mindre sår hud.

Du kan derfor gå rett ut til den viktige avtalen rett etter behandling.

Fordelene ved denne behandlingsformen er mange; du får som sagt svært kort «nedetid», man kan dekke større områder av huden på kort tid, og huden tilføres Skinbooster, toksiner og mesoterapi i én og samme behandling.

Dette er effekter og virkninger med Aquagold:

  • Utjevning av fine linjer
  • Friskere og mer ungdommelig look
  • Økt tilførsel av fuktighet
  • Forminskning av porer
  • Stimulerer hudens farge og elastisitet
  • Jevner huden og gir glød

Glow with Gold. Powered by Restylane. Administered by Quist.

Få mer informasjon – og bestill konsultasjon eller time nå!

%d bloggere liker dette: