Prøv behandlingen som Beyonce og Matthew McConaghey og andre Hollywood-kjendiser sverger til før premièrer, konserter og gallaer.

 

Klar for den røde løperen?

 

Nå kan du bli en av de første som får HydraFacial-behandling i Kristiansand. Resultatet vises umiddelbart, og det er ingen «nedetid» for deg.
Du kan gå rett fra behandling til selskap, den viktige middagen eller på jobb – med stor selvtillit og glødende, ung hud.
Stjernene gløder i rampelyset på den røde løperen, og huden ser gyllen, glødende og vital ut. Det finnes ikke en eneste makeup-artist i Los Angeles som kan trylle, huden har sitt eget uttrykk, uansett hvor mye du forsøker å maskere det vekk. Dette har Hollywood-kjendiser visst godt i årevis, og en av grunnene til at det gløder av Beyoncé, Matthew McConaghey, Kate Winslet og Britney Spears – er den velkjente tretrinns HydraFacial-behandlingen.

 

HydraFacial er en behandling som gir huden din stor forbedring i glød og ungdommelighet. Clinic Quist har som første behandler i Kristiansand gått til anskaffelse av sertifisert utstyr:

 

RENSER OG STIMULERER: Behandlingsformen er et resultat av mangeårig teknologisk utvikling og er smertefri, utføres med en vakuum-maskin. Det vil føles forfriskende og behagelig, og det settes ingen injeksjoner.

 

FUKTIGHET OG GLØD: Du får renset og peelet huden, eksfoliert, trukket ut og tilført fuktighet. Til slutt vil virkningen kapsles inn på molekylært nivå og tilført vitaminer og antioksydanter – slik at huden vil holde på fuktigheten.

 

STYRKER ANDRE BEHANDLINGER: Kunder forteller at injeksjoner med Restylane, Skinbooster og andre typer behandlinger virker til å ha en dypere og mer varig effekt når de regelmessig går til HydraFacial-behandling. Huden din kan også tilføres ytterligere virkestoffer ved å f.eks. kombinere behandlingen med mesoterapi.

 

BALANSE OG GLATTHET: Behandlingen glatter ut og forbedrer de fine linjene i ansiktet, minsker rynker, renser tilstoppede porer og reduserer disse. Fet hud balanseres . Det får også bukt med hyperpigmentering og misfarget hud.

 

DIREKTE RESULTAT: Du kan altså gå rett fra behandling til fest og den røde løperen, om du vil – resultatet er slående, og du vil ha synlig forbedring fra første behandling.

 

 
%d bloggere liker dette: