Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.

Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer.

Clinic Quist er siden 2019 autorisert forhandler av Elixir.

elixir

En av årsakene til at vi velger å samarbeide med produsenten er den medisinske kompetansen og forskningen som ligger bak disse produktene, som er høyt etterspurt av våre kunder.

Det er viktig for oss at virkestoffene som anvendes har en effekt som er dokumentert gjennom forskning, det er kundenes garanti for at Elixir Cosmeceuticals leverer det beste innen moderne hudpleie til enhver tid.

Elixir Cosmeceuticals gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring. Ved bruk av produktene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte.

Filosofien bak dette norske high-end-produktet er å beskytte sunn og frisk hud, korrigere ulike skader og forebygge fremtidige reaksjoner på ytre og indre faktorer. Huden endrer seg i løpet av de ulike årstidene, og gjennom ulike faser i livet.

Spør oss om skreddersydde programmer til alle typer hudtilstander.

Produktene fra Elixir Cosmeceuticals rengjør i dybden, motvirker urenheter, bevarer hudens fuktighet, gir en jevnere hudtone, reduserer solskader, pigmenteringer og tidlige tegn til aldring.

Alle kremene kan brukes alene eller som en del av et hudprogram.

Ja, jeg vil ha time til konsultasjon / behandling.group_banner-1024x369

%d bloggere liker dette: