Bestill time | Behandlinger | Forsiden

Clinic Quist AS ble grunnlagt i 2017, og har siden holdt til i Skippergata 34 i Kristiansand. Bestiller du behandling eller konsultasjon, er det her du blir satt opp til time, om ikke annet avtales. I tillegg er Lene Quist jevnlig til stede ved samarbeidsklinikker og i ambulerende virksomhet til byer i Sør-Norge.

Behandlingssteder:

Clinic Quist, Skippergata 34, Kristiansand
Harmoni hudpleie, Mandal
Ambulerende tjeneste, Risør
Kirurgi: Cosmo Clinic, Oslo


 Lene Quist

Lene Quist er innehaver og daglig leder av klinikken. hun er dermatologisk sykepleier og Trained Restylane Master, den høyeste sertifiseringen gitt av legemiddelfirmaet Galderma. Sertifiseringen opprettholdes og fornyes hvert år av Restylane, og alle klinikker blir også årlig sertifisert.

Lene er utdannet sykepleier, og har i tillegg master i psykisk helse fra Universitetet i Agder. Hun har lang erfaring fra egen drift, klinikkvirksomhet, og har jobbet på sykehus i akuttmedisin og psykiatri. Lene leies også inn som sykepleier av legevakter over hele landet ved behov.

Ønsker du å bestille time hos Lene, bruk denne knappen:


Torunn Andresen

Torunn Andresen er eier av Neglesalongen, og er negledesigner. Hun har 17 års erfaring innenfor Bio Sculpture Gel og er utdannet negelteknolog. Torunn er også utdannet helsefagarbeider.

Bio Sculpture Gel er et organisk neglesystem som styrker, gir næring, er fleksibelt og er med på å beskytte dine naturlige negler. Det er ett komplett neglesystem med produkter tilpasset for ditt behov.

Torunn holder til hos Clinic Quist i Skippergata 34, og har åpent for timebestilling mandag – fredag.

Ønsker du å bestille time hos Torunn, bruk denne knappen:


Anita Therese Hølmebakk

Anita Therese Hølmebakk er utdannet kosmetolog og linergist, og har Cidesco-sertifisering i hudpleie. Hun er eier av Nimue Hud.

Anita utfører et bredt spekter av behandlinger. Hun er en av byens mest erfarne behandlere på området, med 20 års erfaring innen sine fagfelt.
Hun er spesialist innen permanent make-up (makeup-tatovering), forming og farging av bryn, og utfører også vippeløft, voksing / hårfjerning.
Ønsker du å bestille time hos Anita, bruk denne knappen:


Kontaktinformasjon:

Lene Quist
Innehaver, daglig leder
tlf: 930 43 024
Torunn Andresen
Neglesalongen
tlf: 997 24 897
David Wilson
Ansvarlig lege
37 26 91 30

%d bloggere liker dette: