Bestill time | Behandlinger | Forsiden

Clinic Quist AS ble grunnlagt i 2017, og har siden holdt til i Skippergata 34 i Kristiansand. Bestiller du behandling eller konsultasjon, er det her du blir satt opp til time, om ikke annet avtales. I tillegg er Lene Quist jevnlig til stede ved samarbeidsklinikker og i ambulerende virksomhet til byer i Sør-Norge.

Behandlingssteder:

Clinic Quist, Skippergata 34, Kristiansand
Harmoni hudpleie, Mandal
Ambulerende tjeneste, Risør
Kirurgi: Cosmo Clinic, Oslo


 Lene Quist

Lene Quist er innehaver og daglig leder av klinikken. hun er dermatologisk sykepleier og Trained Restylane Master, den høyeste sertifiseringen gitt av legemiddelfirmaet Galderma. Sertifiseringen opprettholdes og fornyes hvert år av Restylane, og alle klinikker blir også årlig sertifisert.

Lene er utdannet sykepleier, og har i tillegg master i psykisk helse fra Universitetet i Agder. Hun har lang erfaring fra egen drift, klinikkvirksomhet, og har jobbet på sykehus i akuttmedisin og psykiatri. Lene leies også inn som sykepleier av legevakter over hele landet ved behov.


Torunn Andresen

Torunn Andresen er eier av Neglesalongen, og er negledesigner. Hun har 17 års erfaring innenfor Bio Sculpture Gel og er utdannet negelteknolog. Torunn er også utdannet helsefagarbeider.

Bio Sculpture Gel er et organisk neglesystem som styrker, gir næring, er fleksibelt og er med på å beskytte dine naturlige negler. Det er ett komplett neglesystem med produkter tilpasset for ditt behov.

Torunn holder til hos Clinic Quist i Skippergata 34, og har åpent for timebestilling mandag – fredag.

Ønsker du å bestille time hos Torunn, kan du gjøre det online på denne siden.


David Wilson

David Wilson er ansvarlig lege for Clinic Quist AS. Han er fastlege, utdannet i Storbritannia, og har spesialisert seg innen regenerativ medisin. David vokste opp i Nord-Irland, og har MB. BCh. BAO fra Queen’s University Belfast.

Wilson driver også Phoenix Helse, en innovativ helseklinikk som spesialiserer seg innen behandling av ledd-, muskel- og skjelettplager.

Kontaktinformasjon:

Lene Quist
Innehaver, daglig leder
tlf: 930 43 024
Torunn Andresen
Neglesalongen
tlf: 997 24 897
David Wilson
Ansvarlig lege
37 26 91 30

%d bloggere liker dette: