Prøv behandlingen som Beyonce og Matthew McConaghey og andre Hollywood-kjendiser sverger til før premièrer, konserter og gallaer.

Nå kan du bli en av de første som får HydraFacial-behandling i Kristiansand. Resultatet vises umiddelbart, og det er ingen «nedetid» for deg.

Du kan gå rett fra behandling til selskap, den viktige middagen eller på jobb – og stråle fra innerst til ytterst.

Stjernene gnistrer i rampelyset på den røde løperen, og huden ser gyllen, glødende og vital ut. Det finnes ikke en eneste makeup-artist i Los Angeles som kan trylle, huden har sitt eget uttrykk, uansett hvor mye du forsøker å maskere det vekk.

hydrafacial maskin

Dette har Hollywood-kjendiser visst godt i årevis, og en av grunnene til at det smeller av smilene til Beyoncé, Matthew McConaghey, Kate Winslet og Britney Spears – er den velkjente tretrinns HydraFacial-behandlingen.

HydraFacial er en behandling som gir huden din stor forbedring i glød og ungdommelighet. Clinic Quist har som første behandler i Kristiansand gått til anskaffelse av sertifisert utstyr.
Les en artikkel om HydraFacial i InStyle-magazine her.

RENSER OG STIMULERER: Behandlingsformen er et resultat av mangeårig teknologisk utvikling og er smertefri, utføres med en vakuum-maskin. Det vil føles forfriskende og behagelig, og det settes ingen injeksjoner.

FUKTIGHET OG GLØD: Du får renset og peelet huden, eksfoliert, trukket ut smuss og urenheter – og tilført rikelig fuktighet. Til slutt vil virkningen kapsles inn på molekylært nivå og tilført vitaminer og antioksydanter – slik at huden vil holde på fuktigheten.

hydra 03

STYRKER ANDRE BEHANDLINGER: Kunder forteller at injeksjoner med Restylane, Skinbooster og andre typer behandlinger virker til å ha en dypere og mer varig effekt når de regelmessig går til HydraFacial-behandling. Huden din kan også tilføres ytterligere virkestoffer ved å f.eks. kombinere behandlingen med mesoterapi.

BALANSE OG GLATTHET: Behandlingen glatter ut og forbedrer de fine linjene i ansiktet, minsker rynker, renser tilstoppede porer og reduserer disse. Fet hud balanseres . Det får også bukt med hyperpigmentering og misfarget hud.

DIREKTE RESULTAT: Du kan altså gå rett fra behandling til fest og den røde løperen, om du vil – resultatet er slående, og du vil ha synlig forbedring fra første behandling.

Ja, dette vil jeg prøve: Bestill time nå!
lene skilt 3

Lene setter ut skiltet i Skippergata 34. Hun venter fulle lister til helgen, så det er smart å være tidlig ute med bestilling.