NYHET: Samarbeid med Cosmo Clinic

BJERKE

Clinic Quist og Cosmo Clinic inngår fra  2018 et formelt samarbeid om tilbud av tjenester innen kosmetisk plastikkkirurgi.

Cosmo Clinic er en eksklusiv plastikkirurgisk klinikk som kun driver med kosmetisk plastikkirurgi. Dette har etterhvert blitt et stort fagfelt som omhandler kosmetisk plastikkirurgi og rekonstruktiv plastikkirurgi.

Faget er i rivende utvikling og nye metoder og nytt utstyr utvikles forløpende. For at man skal få et best mulig kirurgisk resultat, avhenger det meste av plastikkirurgen. Det er han eller hun som gjør vurderingen, som planlegger og utfører operasjonen.

Støttepersonalet som anestesileger, anestesisykepleiere og operasjonssykepleiere er nødvendige for at alt legges til rette for kirurgen og for at operasjonen foregår på en særdeles forsvarlig måte.

– Vi er glade for å kunne tilby denne tjenesten fra en av de aller dyktigste innen sitt fagfelt, sier dermatologisk sykepleier Lene Quist, innehaver og daglig leder av Clinic Quist. Hun har lang erfaring fra bransjen, og er selv klinisk spesialist på injeksjonsbehandlinger med Restylane og toksiner.

– Våre kunder gis eksklusiv tilgang til gratis konsultasjon med kirurg, og disse konsultasjonene vil med jevne intervaller finne sted i Clinic Quists lokaler.

– Følg oss på nettsidene og Facebook for mer informasjon, sier Quist.

Første konsultasjonsdato er 12. september 2018.

På linje med øvrige medisinske behandlinger hos Clinic Quist har Cosmo Clinic 20-årsgrense.

Les mer og reservér time for konsultasjon her.

%d bloggere liker dette: