Hvorfor bruker jeg Restylane?

Mange ønsker seg mer volum i lepper og glød i kinnene, de vil dempe rynker, redusere linjer, gi huden mer fuktighet og spenst. Injeksjonsbehandlinger med filler tilbys av stadig flere aktører på markedet. Hva skal du som kunde være oppmerksom på? 

Lene Quist – Daglig leder Clinic Quist

 

Da jeg utdannet meg og begynte som dermatologisk sykepleier for mange år siden, sto én ting klart for meg: Jeg ville fortsette å videreutdanne meg, og sikre kompetanse gjennom kurs både i Norge og i utlandet.

Det gjør jeg derfor jevnlig fortsatt: I Oslo, Uppsala, London, Firenze, Århus.

Det er en trygghet for meg som behandler og for deg som kunde at jeg sørger for å være så oppdatert som mulig innen fagfeltet. Dessuten ønsket jeg som helsefagarbeider å samarbeide med produsenter som kunne vise til solid forskning og dokumentasjon.

Restylane pekte seg tidlig ut som markedets ledende, og er fortsatt «The Gold Standard» blant fillere. Ikke uten grunn.

Medisinsk behandling av huden er et komplekst fag med stort ansvar som behandler – og man blir aldri utlært. I årene da jeg jobbet innen psykisk helse og som sykepleier ved akuttmottak, møtte jeg stadig dyktige leger og sykepleiere som opptrådte med stor faglig ydmykhet og respekt for utfordringene.

LES OGSÅ: Clinic Quist samarbeider med Cosmo Clinic i Oslo

Denne grundigheten og ydmykheten når man yter medisinsk behandling ligger i ryggmargen hos alle seriøse aktører. Vær derfor sikker på at de du går til har både utdannelse og holdninger. Det er din hud, ditt ansikt, din selvfølelse.

Som dermatologisk / kosmetisk sykepleier er jeg av den grunn tilknyttet det internasjonalt anerkjente legemiddelfirmaet Galderma, som produserer Restylane og andre legemidler for estetisk behandling. De tilbyr sertifisering og kursing på toppnivå for sine samarbeidspartnere, for å sikre at høyt kvalifisert personell administrerer deres produkter.

Restylane har, som eneste filler på markedet, godt dokumentert forskning å vise til – gjennom over 20 år.

Hudens egen fuktighetssyre, hyaluronsyre, produseres naturlig av kroppen i yngre år. Med alderen minsker denne syren, og Restylane inneholder en hyaluronsyre som ligger så tett opptil kroppens egen som mulig. Under 1% er modifisert. Den blir derfor ikke avvist av kroppen, og jobber på lag med deg når den er injisert.

Det er viktig å tenke på når man får fillere injisert i lepper, kinnben, kjeve eller tinning. Velg smart. Velg trygt.

Restylane fillere anvendes blant annet til:

 • Lepper
 • Kinnben
 • Sinnarynke
 • Sur munn
 • Tinning
 • Tørr hud
 • Nese, korrigering av tipp og neserygg
 • Ører, øreflipp, få øredobbene til å sitte pent igjen
 • Hake
 • Kjeve
 • Hals
 • Bryst
 • Arr
 • Fukt
 • Grov hud
 • Gusten hud
 • Hender
 • Hudforyngelse
 • Innsunkne øyne (tear through)
 • Mørke ringer under øynene
 • Konturer og plastisk definisjon

Jeg har et  nært samarbeid med min lege, David Wilson, og vi har sikre prosedyrer som vi følger når kunder kommer til klinikken for å få behandling, enten det er botox og rynkebehandling eller injisering av fillere eller Restylane Skinbooster, som er en punktbehandling som prikkes inn under huden med nåler, og som tilfører glød og fuktighet til huden.

Enten du velger å bruke oss eller en annen behandler: Etterspør dokumentasjon, etterspør kompetansen. 

Du velger fillerbehandling fordi du ønsker å understreke din naturlige ynde, ungdommelighet og glød. Det er en påvirkning som ikke bare gjør noe med utseendet ditt, men det gjør også noe med hvordan du føler deg.

Det er viktig for meg å tilstrebe en naturlig skjønnhet gjennom behandlingene jeg gir. Idealet er at man ikke skal se behandlet ut. Det krever erfaring og bred kompetanse for å skape en naturlig look, og det er selvsagt det kundene også ønsker seg.

Jeg vil du skal føle deg trygg. Jeg vil du skal kjenne deg glad, fra innsiden og ut i hudporene. Derfor bruker jeg trygge produkter, og derfor slutter jeg aldri å videreutdanne meg.

Han en fortsatt fin sommerdag!
Vi holder åpent hele juli, og du kan også få time i helgen,

Lene Quist

%d bloggere liker dette: