Følg oss på Facebook og Instagram!

Det skjer stadig noe nytt hos Clinic Quist. Til høsten starter vi med flere nye behandlinger, og det gleder vi oss til å fortelle deg mer om. Stay tuned – og lik oss gjerne på Facebook. Her finner du oss på Instagram.

Clinic Quist har åpent hele juli, fra 09.00-16.00 på hverdager.

Etter nærmere avtale kan du også få time på lørdag og kveldstid. Vi har også samarbeid med klinikker i Mandal og Risør. Dermatologisk sykepleier Lene Quist utfører behandlinger der ca én gang i måneden. Ta gjerne kontakt for å sette opp time, hvis det er greiere for deg å komme til en av samarbeidsklinikkene.

Du når oss både gjennom Facebook, på e-post eller ved å ringe 930 43 024.

lene skilt 3

Lene setter ut skiltet i Skippergata 34. Snart kommer dagens første kunde.

%d bloggere liker dette: