– Innfører skjerpede sikkerhetsrutiner

lene skilt 3

– For å ivareta sikkerheten vil vi holde åpent utelukkende for de som bestiller time på forhånd, sier innehaver Lene Quist.

Fra nå av er det avgjørende at kunder som ønsker time, tar kontakt via sms eller telefon, slik at vi kan foreta en screening.

– Slik blir alles trygghet blir ivaretatt, sier Lene Quist, dermatologisk sykepleier og innehaver av Clinic Quist. 

Du kan også be om time via skjemaet her på nettsidene, det er da viktig at du oppgir telefonnummer vi kan nå deg på via sms.

 

Én kunde om gangen

– Vi vil kun tillate én og én kunde i klinikkens lokaler om gangen, slik at rutiner for hygiene og sikkerhet kan ivaretas på en forsvarlig måte, sier Quist.

Injeksjonsbehandling er som kjent normalt underlagt strenge rutiner og kontroll, og hos Clinic Quist står alltid kundens trygghet i høysetet.

Den samme profesjonaliteten kundene opplever i dag, er det avgjørende å vedlikeholde. Ikke minst gjelder dette også trygghet for behandler.

– Derfor iverksetter vi nå disse tiltakene for å være føre var. Det er noen krevende uker vi har foran oss, sier Quist.

Det er også viktig at man holder god kontakt i forkant av timen, dersom det skulle oppstå forsinkelser eller andre uforutsette ting som gjør at avtalen må utsettes.

 

Ved mistanke om sykdom 

– Dersom du har time, men opplever en redusert allmenntilstand eller på annen måte føler deg syk eller har influensalignende symptomer, bør du si fra til oss – og holde deg hjemme, så finner vi en ny time litt frem i tid, sier Lene Quist.

Husk å melde fra i god tid hvis du ikke kan komme, da vi legger inn tidsbuffer mellom hver kunde fremover.

– Vi har alle et kollektivt ansvar for hverandre i disse dager. Med disse forebyggende rutinene vil alle bli ivaretatt på en best mulig måte, sier hun.

Kontaktskjema – timebestilling

Timebestilling direkte: 930 43 024

 

%d bloggere liker dette: