Covid-19 og rutiner for timebestilling

Alle kunder skal gjennomgå en screening i forkant av konsultasjon eller time. Her kan du lese om hvordan dette foregår, slik at sikkerhet og helse blir ivaretatt.

lene3

Lene Quist, Klinisk spesialist

Clinic Quist har nå åpnet igjen, etter å ha vært pålagt å holde stengt siden regjeringens tiltak ble iverksatt. Vi gleder oss til å se deg, og er glade for at vi kan åpne for behandlinger, i tråd med gjeldende regler.

Vi har jobbet grundig den siste uken med integrering og innarbeiding av alle rutiner som skal følges, i tråd med de nye retningslinjene fra helsemyndighetene.

Alt handler om at du som kunde, dine nærmeste og din behandler skal være trygge, og at vi fortsatt befinner oss i en sårbar fase av coronautbruddet.

Du bestiller time som før, ved å fylle ut dette skjemaet

På grunn av smittevernregler kan vi ikke ha drop-in. Du må heller ikke komme uanmeldt, på grunn av smittefaren. Send heller en SMS eller en melding via nett. Her er det du trenger å vite:

1. Screening og samtykke

Når vi har funnet time, vil du få tilsendt en SMS med lenke til et lettfattelig skjema, der du fyller ut en egenerklæring med opplysninger om helsetilstand og samtykke til at vi oppbevarer informasjonen.
Etter at vi har mottatt dette, blir du bedt om å signere til slutt, og er klar for behandling.

2. Din allmenntilstand

Du må ikke ha vært i kontakt med covid-19-smittede, eller hatt kontakt med eller selv ha vært i utlandet de siste 14 dagene. Du må heller ikke ha noen form for luftveisinfeksjon, eller kjenne symptomer på dette.
Unntaket er om du er diagnostisert med allergi og har nesetetthet eller rennende øyne som følge av pollenallergi eller lignende sesongallergier.

3. Kom alene til timen, vent utenfor

Når du kommer til time, er det viktig at du venter utenfor klinikken og ikke tar i dørhåndtaket. Du vil deretter bli hentet av Lene eller en medarbeider og loset trygt inn. Det er ikke anledning til å ta med seg noen, kom alene. Ring 930 43 024 eller send melding om du er forsinket på grunn av uforutsette hendelser.

4. Si fra om endringer i god tid

Dersom du er forhindret fra å møte til timen, eller plutselig skulle føle deg syk, er det svært viktig at du gir beskjed,  slik at vi kan sette opp ny time og reserve ledig tid til annen kunde.

5. Smitteverntillegg

Grunnet den store økningen i priser på smittevernutstyr, ekstra tidsbuffer mellom kundene og for å desinfisere lokalene mellom hver behandling, tar vi nå et smitteverntillegg på kr 100,- per kunde.

Da skulle alt være klart!
Jeg gleder meg til å se deg 🙂

Lene ❤

lene skilt 3

Clinic Quist har lokaler i Skippergata 34.

 

%d bloggere liker dette: