Trygg, moderne og smertefri laserbehandling

Med den nye laseren kan vi tilby hårfjerning, behandling av akne, pigmentering og blodkar, for å nevne noe, sier Lene Quist, innehaver av Clinic Quist. Hun forteller om hvorfor valget falgt på laseren Harmony XL PRO.

Arr etter akne. Uønsket hårvekst. Et ønske om hudoppstramming. Ønske om jevnere og finere bikinilinje. Sprengte blodkar. Godt synlige pigmentflekker. Laserbehandling hos kyndige behandlere kan være løsningen.

– Hos oss benytter vi utelukkende den nyeste teknologien, og kunden kan være trygg på resultatet, sier Lene Quist, innehaver av Clinic Quist, erfaren laserbehandler og sykepleier. Hun innehar også den høyeste sertifiseringen innen estetisk og kosmetisk injeksjonsbehandling.

Laserbehandling er en effektiv måte å behandle huden på, og teknologien har tatt kvantesprang de siste årene. Dagens lasere er skånsomme og milde mot huden, og behandlingstiden er også vesentlig kortet ned.

– Det har ikke alltid vært slik. Jeg har mange års erfaring med laser, og erindrer timevis på behandlingsrommet med hårfjerning, sier hun. – For det andre jobbet man punktvis, og risikoen var til å ta og føle på.


Markedsledende teknologi

Da Lene Quist bestemte seg for å supplere tilbudet med laserbehandling, falt dermed valget på markedsledende Alma Lasers, som produserer høyteknologisk utstyr til kirurgisk og estetisk sektor. Alma Lasers har også en topptung forskerstab.

Forrige generasjons lasermaskiner veier gjerne noen hundre kilo. De jobber langsomt og statisk, og er krevende å jobbe med. Harmony XL PRO kombinerer flere typer laserteknologi og er både rask og effektiv.

– Vår laser, Harmony XL PRO, er siste utviklingstrinn i laserteknologi, og det som er verd å merke seg for kunder, er at den opereres med kontinuerlig bevegelse når vi behandler rødhet og driver med hårfjerning, ikke punktvis. Dermed unngår man risiko for feilbehandling og i verste fall skader, slik vi dessverre har sett eksempler på hos useriøse aktører i bransjen, sier Quist.

Hun understreker at kunder har all rett til å etterspørre dokumentasjon på kvalifikasjoner og utdannelse når de går til behandling. Både injeksjonsbehandling og laserbehandling innebærer et medisinsk inngrep i huden som krever varsomhet og kompetanse.

Det er også viktig at behandlende klinikk har en ansvarlig, stedlig lege. Ansvarlig leges navn skal fremkomme tydelig på bedriftens hjemmesider.

– Hos oss er det kun kvalifisert helsepersonell som utfører behandlingene, understreker Quist.

Kundens velvære i høysetet

– Estetiske behandlinger handler om mer enn bare det ytre. Kunder med plagsom akne, pigmentering og skadet hud opplever gjerne også en psykisk belastning knyttet til utseendet, og mange er fortvilet etter å ha brukt store summer på behandlinger som ikke fører frem, understreker hun.

– Det handler dypest sett om hvordan du føler deg. Min drivkraft er å tilføre kundene mine økt livsglede, sier Quist.

Nå gleder Quist seg til å ta imot både faste og nye kunder som ønsker laserbehandling, og klinikken kan tilby et bredt spekter av behandlinger, blant annet for pigmentering, solskader, akne, hudoppstramming og hårfjerning. m.m.

– Det beste er at kundene selv kan finne riktig behandling i vår online-bestilling, sjekke tilgjengelighet for timer og se hvor lang tid hver enkelt behandling tar, deretter er det bare å booke en time, forteller hun.

Her kan du lese mer om XL PRO.

Vil du se oversikt over laserbehandlinger eller booke en time? Følg denne lenken.

Torunn Andresen og Lene Quist, helsepersonell ved Clinic Quist.
%d bloggere liker dette: