Bestill time | Behandlinger | Forsiden

Harmony XL Pro fra produsenten Alma Lasers representerer den nye generasjonen lasere for skånsom og effektiv behandling. Clinic Quist tilbyr blant annet behandling av blodkar, pigmentering, hårfjerning, aknearr og hudoppstramming.

Denne laseren kan brukes til å behandle en rekke ulike hudproblemer og gi store hudforbedringer, gjennom å kombinere flere moderne, unike laser- og lysteknologier.

Teknologien er trygg, sikker og rask. Lene Quist har mange års erfaring med ulike lasere og omfattende kunnskap om de ulike behandlingstypene. Hun har også valgt å sertifisere seg hos SkinTech, som er norsk importør og leverandør.

Dette er et kraftig og allsidig lasersystem, med et bredt spekter av estetiske og medisinske behandlingsprotokoller. 

Vi tilbyr følgende typer laserbehandling ved Clinic Quist:

IPL/Dye-VL

Blodkar, solskader, pigmentering, fødselsmerker

Denne behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, teleangiektasier, couperose, diffus rødhet og fødselsmerker. Det benyttes en applikator med bredspektret lys med flere bruksområder – som er både effektiv og skånsom. 

Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. IPL/Dye-VL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem som bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling.

Behandlingen gir svært gode resultater!

Speed AFT

IPL Hårfjerning

Alma´s Super Hair Removal -metode fungerer ved gradvis å varme opp melaninet i hårsekkene som ligger i dermis til en temperatur som effektivt skader og ødelegger hårsekkene og forhindrer gjenvekst, samtidig som du unngår skader på det omkringliggende vevet. Det er samtidig kjøling i håndstykket, som effektivt kjøler ned epidermis, og gjør behandlingen nær smertefri.

iPixel Erbium:YAG 2940nm

Hudoppstramming/forbedring, aknearr, arr, strekkmerker, skin tags og keratoser.

Pixel Er: YAG er et svært effektivt fraksjonell ablativ laser, som bruker en bølgelengde på 2940 nm. Denne ablative laseren forbedrer generelt hudtonen, hudens elastisitet og tekstur, og jevner ut overfladisk pigmentering og reduserer porestørrelsen. 

Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 5-7 dager.

Dette gjør at de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer!

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i dermis, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt!

iPixel Erbium:Yag har også en tipp som er kun gir en thermal/oppvarmende effekt. Denne gir umiddelbare resultater (glatter ut rynker/linjer), uten nedetid.

Bestill time | Behandlinger | Forsiden