– Men, du ser jo ikke behandlet ut?

Outdoor summer portrait of mature woman in sunglasses with a bag and straightening shoes in the evening sunny city

Når røykelinjer, sinnarynka, grå hår eller skjevstilte tenner melder seg allerede i 30-årene, er vi kanskje ikke helt klare for å akseptere endringen. Det er litt tidlig, føler mange. 

Frisører og tannleger kan gjøre noe med de to sistnevnte, jeg kan bistå med de to første. Behandlingen som skal til for å dempe litt for tidlige aldringstegn, for de som ønsker  det, varer relativt lenge.

lene3

Lene Quist, Innehaver

Vi mister litt volum i ansiktet med alderen. I tinningene, ved kinnbena, under øynene, får litt slappere hud, mister litt glød, fuktighet og spenst. Det er normalt.

Mange har likevel lyst til å gjøre noe med det de kan gjøre noe med. Vi tar vare på utseendet vårt. Vi trener, spiser riktig, «pusser fjærene».

Det er nedfelt i oss, et ønske om å ta seg bra ut.

Det er ikke bare skjønnhetsidealer og kroppspress som  får oss til å farge de grå hårene når vi enda er unge voksne. Vi har bare lyst til å fortsatt føle oss vitale.

Når kunder ringer meg og sprudler over av glede, fordi de er fornøyde, sier de også ofte: «Det er bare jeg som kan se det. Men jeg får  mange tilbakemeldinger på at jeg ser godt ut.»

Les også: Slik booker du time hos oss

Man and woman dating in cafe

Ikke overdriv

«Overbehandlet» var tidligere en omtale vi bare ga Hollywood-stjerner og kjendiser. Nå ser vi det også mer og mer her hjemme, det synes jeg er trist.

Det er et faktum at mange overbehandles, både med botox og fillere. Det gir kunden et uønsket sosialt stigma, noe hele bransjen burde være mer bevisste på. 

Det er ikke noe poeng å overdrive. Du blir ikke finere av å skyte leppene dine så fulle at de ser ut som baderinger. Det som skjer når man fyller for mye inn i leppevevet, er at filleren sklir ut i omkringliggende vev, og du får en såkalt «snusleppe-effekt».

Sannsynligvis er leppene dine fantastiske allerede. Det er kanskje noe helt annet du trenger. Litt mer tid for deg selv, en god bok, en tur i skogen alene.

Dessuten er det ikke noe poeng å forstørre leppene hvis resten av huden er gusten som en nedslitt låvevegg.

Da ville jeg heller lagt om kostholdet, byttet ut butikk-kremene, jobbet inn gode rutiner for daglig hudpleie. Hentet opp det du allerede har av naturlig potensial, noe som også er essensen av mitt virke.

Så kan det være vi også senere kan gi leppene dine en diskret kontur, for det gjør jeg også mye av. Her bruker jeg filleren fra Restylane, som er det reneste produktet, med over 20 års forskningsdokumentasjon.

Les også: Behandlinger med Restylane filler

Head shot of senior woman showing wrinkles.

Understrek det naturlige

Det er dessverre slik at mange – både kvinner og menn – lever med unødvendige komplekser for de rareste ting, og et lavt selvbilde kan hindre oss i å forstå at vi er vakre slik vi er. Det er viktig å kommunisere ut, særlig overfor unge jenter og gutter, og jeg og andre i min bransje har et ansvar for å formidle dette.

Eneste på Sørlandet: 20-årsgrense for medisinsk behandling

Jeg kan likevel forstå at mange voksne ikke trives med for tidlig ankomne, oppsiktsvekkende rynker. Særlig når man føler at jevnaldrende fortsatt fremstår som «plettfrie» i sammenligning.

Kundene mine får ikke spørsmål om de har «gått og fått gjort noe». Det ønsker de heller ikke, og det er heller ikke drivkraften min som estetisk behandler og dermatologisk sykepleier.

Les også: Våre behandlinger

Alle behandlinger jeg gir, tar sikte på å understreke og aksentuere det naturlig vakre hos hver enkelt. Man skal ikke se behandlet ut, det skal være en harmonisk og naturlig boost av glød og ynde. 

Senior couple at home

«Jeg har fått min kone tilbake»

Du har lov til å være litt forfengelig på egen alders vegne. Et godt smil som kommer dypt innefra har store ringvirkninger, også for mennesker rundt oss.

En mann dukket plutselig opp på klinikken min med en diger blomsterbukett. Han sa følgende:
«Tusen hjertelig takk. Det er de best anvendte pengene noensinne. Jeg har fått min kone tilbake.»

Det er rørende. Vi som bedriver injeksjonsbehandling påtar oss et stort medisinsk ansvar for våre kunder, og selvsagt kjenner vi på takknemlighet når slike tilbakemeldinger kommer.

Meeting at the startup office . A working group meets to study a new project.

En god hjelp

Vi forandrer ikke utseendet ditt. Det handler om å forsiktig forsterke, hente fram og korrigere de trekkene man allerede har.

Med vår kunnskap og erfaring kan vi gi et kompliment til den naturlige, iboende skjønnheten, litt som når man får hjelp til å velge tøy som fremhever linjer og former. «You can look your best,» tenker vi.

Les også: Hydrafacial, behandlingen uten «nedetid»

Injeksjonsbehandlinger mot rynker og innsunkne ansiktstrekk er heller ikke særlig kostbart, sammenlignet med andre ting vi bruker penger på – for å føle oss vel.

Det gir meg stor faglig tilfredsstillelse når jeg kan hjelpe kunder som har slitt i årevis med komplekser. Jeg bestreber meg på å gi behandlinger som gir et definert, sunt og friskt uttrykk. Det krever lang erfaring og høy kompetanse, derfor videreutdanner jeg meg stadig innen faget.

For din skyld, og for alle rundt deg som du smiler til,

Lene 🙂

Les også: Så enkelt booker du time

NB! Vi holder selvsagt åpent i hele juli.

lene skilt

Clinic Quist holder til i Skippergata 34 i Kristiansand, og har åpent på hverdager mellom 09.00 – 16.00. Timer utover dette, samt på lørdager, gjøres etter avtale på 930 43 024.

%d bloggere liker dette: